NL | FR | EN

facebook linkedin instagram

Vacancies

At Euro Gijbels

Looking for a job that fits you? For a challenging role? View our available vacancies or make an open application!

Contact us

Working at Euro Gijbels

Means working in a top team

In our company, open communication is central. We like to chat, because we want to know what’s on our employees’ minds. A great atmosphere on the work floor is automatically transferred to our products and our customers, and that's what we want to happen!

Internship period

Looking for challenging and realistic work experience? We are always looking for driven and ambitious interns!


Intern

Chauffeur CE/C (nacht)

Al 3 generaties lang staat dit familiebedrijf voor kwaliteit, flexibele service en een gedrevenheid om te innoveren, altijd in het belang van de klant. Als grote vers distributeur beleveren wij supermarkten in heel België, elke dag opnieuw. Euro Gijbels beschikt onder de naam "Jolene Trans" over een eigen vloot van 30 gekoelde vrachtwagens.


Voltijdse/halftijdse arbeider

Operational Management Trainee

Maak, als Operational Management Trainee, deel uit van ons dynamische team bij Euro Gijbels, de toonaangevende groothandel in groenten en fruit in Geel. Met meer dan 70 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor retailers, waarbij gemakkelijk bestellen, een breed assortiment en diepgaande ondersteuning centraal staan. We telen en distribueren jaarlijks meer dan 100 miljoen ton verse producten, inclusief liefdevol geteelde seizoensgroenten en sappige fruitsoorten van onze 150 hectare landbouwgrond in Mont-roig del Camp, Spanje. Alleen de hoogste kwaliteit voldoet aan onze eisen. Sluit je aan bij ons toegewijde en enthousiaste team, waar open communicatie en een prettige werksfeer hoog in het vaandel staan. Pluk de vruchten van je inzet en groei met ons mee.


Voltijds

Junior Purchaser

Maak, als Junior Purchaser, deel uit van ons dynamische team bij Euro Gijbels, de toonaangevende groothandel in groenten en fruit in Geel. Met meer dan 70 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor retailers, waarbij gemakkelijk bestellen, een breed assortiment en diepgaande ondersteuning centraal staan. We telen en distribueren jaarlijks meer dan 100 miljoen ton verse producten, inclusief liefdevol geteelde seizoensgroenten en sappige fruitsoorten van onze 150 hectare landbouwgrond in Mont-roig del Camp, Spanje. Alleen de hoogste kwaliteit voldoet aan onze eisen. Sluit je aan bij ons toegewijde en enthousiaste team, waar open communicatie en een prettige werksfeer hoog in het vaandel staan. Pluk de vruchten van je inzet en groei met ons mee.


Voltijds

Senior Purchaser

Maak, als Senior Purchaser, deel uit van ons dynamische team bij Euro Gijbels, de toonaangevende groothandel in groenten en fruit in Geel. Met meer dan 70 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor retailers, waarbij gemakkelijk bestellen, een breed assortiment en diepgaande ondersteuning centraal staan. We telen en distribueren jaarlijks meer dan 100 miljoen ton verse producten, inclusief liefdevol geteelde seizoensgroenten en sappige fruitsoorten van onze 150 hectare landbouwgrond in Mont-roig del Camp, Spanje. Alleen de hoogste kwaliteit voldoet aan onze eisen. Sluit je aan bij ons toegewijde en enthousiaste team, waar open communicatie en een prettige werksfeer hoog in het vaandel staan. Pluk de vruchten van je inzet en groei met ons mee.


Voltijds

HR Officer

Al meer dan 70 jaar is Euro Gijbels een toonaangevende groothandel in groenten en fruit. We zijn een betrouwbare partner voor retailers, waarbij gemakkelijk bestellen, een breed assortiment en diepgaande ondersteuning centraal staan.


Deeltijds

Magazijnier

Al meer dan 70 jaar is Euro Gijbels een toonaangevende groothandel in groenten en fruit. We zijn een betrouwbare partner voor retailers, waarbij gemakkelijk bestellen, een breed assortiment en diepgaande ondersteuning centraal staan.


Voltijds