NL | FR | ES | EN

facebook linkedin instagram

Bestel jouw groenten en fruit

Bij Euro Gijbels

Als retailer ben je op zoek naar een betrouwbare en flexibele verdeler van groenten en fruit. Gemakkelijk bestellen, een ruim aanbod en een diepgaande ondersteuning zijn voor jou essentiële onderdelen van een vlekkeloze samenwerking? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want Euro Gijbels is al vier generaties lang een gevestigde leverancier voor vele supermarkten en speciaalzaken.

Contacteer ons

Onze troeven

Als distributeur

In ons familiebedrijf is flexibiliteit de grootste troef. We houden vast aan korte communicatielijnen en houden van een open sfeer. Een doos bananen te weinig besteld of zin in een promo op maat? Laat het ons gerust weten, want wij doen er alles aan om jou verder te helpen. Daarbovenop schotelen we je graag nog enkele extra troeven voor!

illustratie bloemkool

Euro Gijbels Academy

In onze gesloten Facebookgroep delen we praktische tips & tricks over groenten en fruit voor leergierige retailers.

illustratie mandarijn

Meer dan bestellen

Hoe specifiek je bestelling ook mag zijn, wij zorgen ervoor. Zo kan je bijvoorbeeld je levering in real time volgen dankzij ons trackingsysteem.

illustratie spitskool

Catch of the day

Bij interessante aanbiedingen vuren we een Catch of the day op je af, een product dat je die dag aan een uitzonderlijke prijs kan bestellen.

illustratie kool2

Flexibel bestellen

Samenwerken met een familiebedrijf als leverancier, betekent ook dat je kan rekenen op de nodige flexibiliteit.

Super-versmarkt

Uitbreiding van het ultravers aanbod

Groenten en fruit blijft onze passie, terwijl we ook andere producten uit de versmarkt meeleveren. We werken hiervoor samen met vertrouwde leveranciers van onder andere vlees, vis en kaas. Met één Euro Gijbels levering kunnen je medewerkers dus volop aan de slag!

Eco-verpakking

Composteerbare innovatie

We zoeken steeds naar nieuwe ecologische innovaties met het oog op een duurzame toekomst. Onze biocomposteerbare verpakking is van natuurlijke oorsprong, en mag na gebruik ook terugkeren naar zijn roots.

Onze producten

Van budget tot deluxe

Clementine

Fruit

Op onze velden in het noordoosten van Spanje kweken we heerlijk sappig fruit. Hier in België gaan onze aankopers verder op zoek naar de hoogste kwaliteit. Zo ontstaat ons topaanbod!

groenten

Groenten

Niets is zo lekker als seizoensgroenten die met liefde geteeld en met zorg verdeeld worden. We selecteren enkel de beste producten uit het gehele aanbod, en brengen ze tot bij jou.

salade

Gesneden fruit

In onze eigen fruitsnijkeuken maken we overheerlijke gezonde snacks! Zo verkleinen we de productieketen en blijven onze producten langer houdbaar.

gesneden groenten2x

Gesneden groenten

In een wereld waar convenience overheerst, plaats jij graag je klanten centraal. Verschillende wokmixen of kant-en-klare stoomzakjes? Ze zijn per stuk te bestellen, zonder meerkost.

sushi2x v2

Sushi

Verse vis met heerlijke extra's in verschillende samenstellingen. Klein of groot, vertrouwd of gedurfd. Maak zelf je keuze uit ons aanbod en tover een glimlach op de gezichten van jouw klanten!

paksoi2x

Bio groenten & fruit

Biologisch geteelde producten zitten boordevol smaak en vitaminen. Om ook je ecologisch bewuste klanten te plezieren, zijn onze biologische producten gesneden én ongesneden verkrijgbaar.

olijven2x

Tapas

Smakelijke momentjes voor gezellige avonden. Met onze tapas mag je uitpakken, want je klanten toveren in een handomdraai een gevarieerd aanbod aan hapjes op tafel!

kruiden2x

Kruiden

Koken wordt pas echt een plezier als je klanten verse kruiden kunnen gebruiken in hun recept. Creëer een groene oase met fleurige potjes en geef zo een extra touch aan jouw versafdeling.

Onze certificaten

Kwaliteit gegarandeerd